top of page
iStock-1162483678-kl.jpg

KOM HIER BOUWEN

aan de beste versie van jezelf

"Ik ben midden in de Corona crisis gestart met PT bij Arcon. Hockey, normaal mijn sport, lag stil. Het hardlopen in m’n eentje was ik zat. Door zijn gestructureerde aanpak heeft mij dit geholpen om fysiek en mentaal fit te blijven, en fitter te worden. We hebben samen haalbare doelen gesteld, waar we aan werken. Daardoor volg ik de lessen met veel enthousiasme en merk ik dat ik fitter ben dan ooit! Ik heb besloten om dit te blijven combineren met hockey, omdat ik me er simpelweg erg prettig bij voel."

Charlotte.jpg

CHARLOTTE

ARCON

Even kennismaken… Mijn naam is Arcon van Gorp. Ik heb een passie voor het menselijk bewegingsapparaat en hoe dit door middel van training en coaching zowel fysiek als mentaal te optimaliseren. Daarnaast vind ik ook de menselijke psyche erg interessant en besteed ik daar ook veel aandacht aan in mijn coaching, omdat mindset de basis vormt van blijvende leefstijlverandering.

 

Door de jaren heen heb ik talloze mensen begeleid naar een gezonder, vitaler leven of betere prestaties op sportief gebied. Een heel aantal van hen trainen nog steeds elke week met veel plezier bij mij. Lees gerust hun reviews hier op de website.

Arcon.jpg

Ik ben Europees geaccrediteerd personal trainer (EREPS) via Milo Education en Performance.

bottom of page