top of page
iStock-1162483549-kl.jpg

KOM HIER BOUWEN

aan de beste versie van jezelf

"Arcon combineert zijn kennis en kunde met veel passie en energie om samen reële doelen te halen. Hij motiveert, remt af en is heel duidelijk! Dit altijd met de juiste balans tussen fysiek, mentaal, voeding en enorm veel plezier. Ik ga elke week met heel veel zin naar de trainingen en dankzij Arcon voel ik mij stukken fitter en fijner."

daniel.jpg

DANIEL

WAAR STA IK VOOR

Vitaliteit. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Bewegen tegen weerstand maakt en houd ons sterk.

In onze moderne tijd, voorzien van alle mogelijke gemakken, wordt dat vaak uit het oog verloren. Boodschappen laten we brengen tot in de keuken, zodat we niet naar de winkel hoeven en geen zware tassen of mandjes meer hoeven te sjouwen. Fietsen doen we op een elektrische fiets, zodat we niet meer hard tegen de wind in hoeven te trappen, etc., etc.

 

Op zichzelf is dit natuurlijk prachtig, maar door dit gebrek aan beweging ontstaan wel steeds meer gezondheidsklachten zoals diabetes type 2 en obesitas. We worden bevattelijker voor allerlei ziektes omdat ons immuunsysteem niet meer goed werkt.

 

Onze voeding, rust en stressmanagement zijn niet optimaal. We hebben geen weerstand meer omdat de weerstand in ons leven steeds meer wordt weggenomen door moderne innovaties. En dat terwijl ons lichaam zo’n prachtig instrument is en we door het de juiste prikkels te geven, heel lang jong, gezond en vitaal kunnen houden. Daarnaast is voldoende bewegen ook goed voor onze mentale gezondheid: Mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). De Romeinen wisten het al.

iStock-1162483634-kl.jpg

"Arcon is een echte coach die zich in de 3 jaar die ik nu bij hem train bewezen heeft. Hij blinkt uit in vakkennis op het gebied van training en voeding. De trainingen zijn altijd afwisselend en doelen worden vooraf gezamenlijk bepaald. Verder is er ook altijd tijd voor een geintje naast het serieuze werk."

HENK

Henk.jpg

Dat is waar ik je met passie bij wil helpen. Samen maken we een plan van aanpak waarmee je èchte, meetbare resultaten zult behalen die zich vertalen naar een gezond en vitaler leven. Naast bewegen onder weerstand maakt ook een gezond voedingspatroon en het optimaliseren van leefstijl deel uit van mijn aanpak. Spreekt dit je aan en wil je nu eens een keer ècht aan de slag en èchte resultaten behalen, aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

iStock-820633500-kl.jpg
bottom of page